Tyverialarmer

Tyverialarm i Farum

Låsesmed Farum sælger, monterer og installerer tyverialarmer i og omkring Farum. Vi har erfaring med tyverisikring igennem alarmer hos virksomheder, i private hjem og i institutioner. Når du vælger tyverialarm som en del af en sikringsmetode, kan du sikrer dine værdifulde genstande og ejendele imod tyveri og hærværk. Vores udvalg af effektive tyverialarmer er stort, og når vi udvælger den rigtige alarm til dig, tager vi højde for dine behov og ønsker.

TYVERIALARMER AF HØJ KVALITET

Vores effektive tyverialarmer er gode valg, når du ønsker at sikrer din bolig, virksomhed eller institution. Når du vælger en af vores alarmer, kan du skabe større tryghed, der hvor du installerer den. Alarmer, kan ligesom videoovervågning, have en præventiv effekt på indbrudstyve. Vores alarmer varierer i størrelse og prisklasse, men alle er effektive, sikkerhedsgodkendte og anerkendte blandt fagfolk. Vi kan med garanti finde et alarmsystem, der matcher lige nøjagtigt dine behov.

Eksempler på alarmfunktioner

 • Indendørs og udendørs sirener

 • Videofunktion og røgalarm

 • Tågesikring og udendørs overvågning

 • Udrykning og opkald

 • Smart styring via app

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvilken tyverialarm skal jeg vælge?

  Vi hjælper dig med at finde rundt i de mange muligheder. Det vigtigste for os, er at vide, hvad dine behov og ønsker til alarmen er. Derudfra kan vi vejlede dig bedst muligt. Der vil være stor forskel på om du ønsker at sikre din private bolig, eller om der er brug for et helt alarmsystem til din virksomhed. Lad os hjælpe dig med at finde den perfekte alarm til dig. 

 • Hvad er fordelene ved en tyverialarm?

  Tyverialarmen sikrer at der kan rykkes hurtigt ud, når du har ubudne gæster i hus eller virksomhed. Tyverialarmen virker også præventiv, og tyven eller den ubudne gæst, vil oftest blive afskrækket af alarmmærket. 

   

 • Er jeres tyverialarmer sikkerhedsgodkendt?

  Ja, vi sælger udelukkende sikkerhedsgodkendte tyverialarmer.