Sikkerhedslåse

Sikkerhedslåse i Farum

De professionelle og forsikringsgodkendte sikkerhedslåse er både til hjemmet, virksomheden og institutionen. Hovedformålet med disse låse, er at sikrer bygninger imod ubudne gæster. Sikkerhedslåse er simpelthen en god løsning, når du ønsker at holde tyven for døren. Når vi installerer sikkerhedslåse hos dig, er du garanteret optimal sikkerhed og maksimal tryghed. De forsikringsgodkendte låse er anerkendte blandt låsesmede og kvalitetssikrede.

FOREBYG INDBRUD MED LÅSE

Vi oplever desværre ofte, at de hjem vi kommer ud til, ikke er sikret optimalt imod indbrud. Hvis låsen er slidt eller svag, er den nem at bryde op. Derfor kan vi på det kraftigste anbefale en professionel undersøgelse af din lås. Hvis den ikke er tilfredsstillende, foreslår vi at få låsen skiftet hurtigst muligt.

 • Forsikringsgodkendte låse

 • Mekaniske og elektriske løsninger

 • Akut reparation og omkodning

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

 • Hvordan sikrer jeg bedst mit hjem mod ubudne gæster?


  Når du skal sikre dit hjem, kan du f.eks. installere nye og robuste låse. Hvis du har flere låse, gør du det endnu mere vanskeligt for indbrudstyven. Derfor kan det være en god løsning, at tilføje en ekstra lås på hoveddøren. 

 • Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber ny lås?

  En god lås, kan ofte låses fra både inderside og yderside af døren. Derudover er den borebeskyttet og har høj kopieringssikkerhed og dirkesikkerhed. Når du er på udkig efter en ny lås og har spørgsmål, hjælper vi dig gerne. 

 • Kan I også montere sikkerhedslåse på terrassedør og vinduer?

  Vi kan monterer sikkerhedslåse på både terrassedøre og vinduer. Endda kælderdøren kan være god at tilføje en ekstra lås på. Det er nemlig sådan, vi sikrer dit hjem bedst muligt imod tyveri.